İznik Ak Parti‘de Kadın Milletvekili Adayı

Bursa‘nın İznik ilçesinde sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren Selda Meriç, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nın 16 yıldır başkanlığını sürdüren Fahrettin Keskin de geçen hafta AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı. Bugün sürpriz bir kararla İznik’ten sigortacı Selda Meriç de aday adaylığını açıkladı.

Parti binasındaki adaylık açıklama töreninde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Sargın yaptığı açıklamada, “İznik’in iki milletvekili aday adayı ilçemize hayırlı olsun. İnanıyorum ki her ikisi de milletvekili olduğu takdirde İznik’in meseleleriyle yakından ilgileneceklerdir. Yeni aday adayımız Selda Hanım hem ilçemizin, hem de Bursa bölgesindeki kadınların sesi olacaktır” diye konuştu.

Selda Meriç ise yaptığı konuşmada, “İlçemin meselelerini çok iyi bilen birisi olarak milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Özellikle ilçemdeki ve Bursa bölgesindeki tüm kadınların meseleleriyle yakından ilgilenmek istiyorum. Milletvekili olduğum takdirde ilk icraatım İznik’i turizm bölgesi ilan etmek olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA