Vergi Haftası Etkinlikleri

Adana Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korusu, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu‘nda sahne aldı.

Konser gecesine, Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, vergi dairesi çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, bu yıl ki Vergi Haftası programı çerçevesinde eğitim ve sanata önem verdiklerini belirterek, "İlköğretim okullarında öğrencilerimize vergi konulu konferanslar verirken, diğer taraftan sanat faaliyetlerine ağırlık vererek, kurum içerisindeki kaynaşmanın artmasını sağladık. Yoğun iş temposunda çalışan arkadaşlarımızı bir ölçü de olsa dinlendirmeyi amaçladık" dedi.

Aksoy, sanata kabiliyeti ve yeteneği olan çalışanları teşvik eden bir anlayışı benimsediklerini ifade ederek, "Oluşturulan koromuz ve diğer sanat etkinlikleri, bu anlayışın getirdiği çalışmalardır. Bu yenilikler önümüzdeki günlerde artarak devam edecektir" diye konuştu.

Aksoy‘un konuşmasın ardından, her iki koro da, seslendirilen şarkı ve türkülerle dinleyenleri mest etti.

İki bölüm halinde gerçekleşen konserin yönetmenliğini Şükrü Birbaş ve Özgür Peker yaptı.

Kaynak: İHA