Mhp Milletvekili Aday Adayları Doğan Ve Özkan’Dan Çan’A Ziyaret

MHP Çanakkale Milletvekili aday adayları Yusuf Özkan ve Mustafa Doğan, MHP Çan İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

Parti binasında MHP Çanakkale Milletvekili aday adayı olduklarını açıklayan Yusuf Özkan ve Mustafa Doğan’ı MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, MHP Çan İl Genel Meclisi Üyesi Halil Turhan ve partili vatandaşlar karşıladı. MHP Çan İlçe Başkanı Yılmaz, partisinin Milletvekili aday adayı olan Yusuf Özkan ve Mustafa Doğan hoş geldiniz diyerek, kendilerine başarılar diledi. Başkan Yılmaz konuşmasında MHP Çanakkale Milletvekili aday adayları Yusuf Özkan ve Mustafa Doğan’ı tanıtarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yılmaz’dan sonra konuşan MHP Çanakkale Milletvekili aday adayı Yusuf Özkan, 1957 doğumlu olduğunu, Hacettepe Üniversitesi Türkoloji Bölümü’nü bitirdiğini ve 1974 yılından itibaren de Ülkü Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yılmadan yorulmadan çalışacağım. 12 Haziran 2011 tarihinden sonra Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bu ülkeyi böldürme gibi bir lüksümüz yok” şeklinde konuştu.

Diğer MHP Çanakkale Milletvekili aday adayı Mustafa Doğan ise 1956 Biga Gürgendere doğumlu olduğunu ve 12 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için öğretmenlik görevinden istifa ettiğini kaydederek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarı için durmadan, düşünmeden, yılmadan tüm gücümle çalışacağıma ve herkesi kucaklayacağıma söz veriyorum” dedi.

Konuşmaların ardından MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, milletvekili aday adayları Mustafa Doğan ve Yusuf Özkan’a başarılar dileyerek, İlçe teşkilatı olarak sıralamaya giren adaylarımızla çalışmaktan onur duyacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA