Isparta’Da Temayül Yoklaması Yapıldı, Ercan Şimşek Birinci Sırada Çıktı

AK Parti’nin Isparta‘da yapılan temayül yoklamasına katılan bin 110 kişi 35 aday adayı için oy kullandı. Temayül yoklamasında, en çok oyu 500 oyla Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Özel Kalem Müdürlüğünü yapan Dr. Ercan Şimşek aldı.

Isparta’Da Temayül Yoklaması Yapıldı, Ercan Şimşek Birinci Sırada Çıktı
AK Parti’nin Isparta‘da yapılan temayül yoklamasına katılan bin 110 kişi 35 aday adayı için oy kullandı. Temayül yoklamasında, en çok oyu 500 oyla Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Özel Kalem Müdürlüğünü yapan Dr. Ercan Şimşek aldı.

EGO Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özdemir 431 oyla ikinci sırada, Senirkent Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Pınar Taner Topsakal 273 oyla üçüncü sırada, AK Parti Isparta Belediye Meclis Üyesi Uğur Büyükçulcu da 246 oy alarak dördüncü sırada yer aldı.

AK Parti’nin aday belirleme sürecinde önemli bir yer alan temayül yoklaması Isparta’da bugün yapıldı. Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan seçimlerde, partinin çeşitli kademlerinde görev yapan bin 110 kişi, 5 sandıkta 35 aday adayı için oy kullandı. Saat 11.30 sıralarında başlayan seçimlerde, parti yöneticileri pusulada yer alan aday adaylarından 4’ünü işaretleyerek tercihini yaptı.

AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, teşkilat temayül yoklamasının AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, İzmir Milletvekili İsmail Katmerci ve Kadın Kolları Genel Merkez Yöneticisi Ayşe Güliz Yılmaz’ın gözetim ve kontrolünde gerçekleştirildiğini söyledi. Gökgöz, seçimlerin birlik ve beraberlik içinde, hiçbir olumsuzluk yaşanmadan yapıldığına değinerek, bu sonuçların kesinlik ifade etmediğini, sadece kriterlerden birisi olduğunu belirti. Gökgöz, 11 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’na verilecek olan aday listeleri öncesinde, Isparta genelinde ayrıca iki tane kamuoyu araştırması yapılacağını dile getirdi.

ADAYLAR YOĞUN ÇALIŞTI

Isparta’da, AK Parti’den aday adaylığı müracaat süresi 14 Mart Pazartesi günü sona ermişti. Aday adayları düzenledikleri basın toplantılarıyla kamuoyuna, sürece dahil olduklarını açıklarken, bir taraftan da parti içerisinde bugün yapılan yoklama öncesinde bin 587 kişilik parti yöneticilerinin gönlünü kazanmak ve oy toplamak için de çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan temayül yoklamasına il yönetim kurulu, ilçe ve belde yönetim kurulları üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, kadın ve gençlik il, ilçe kolları yönetim kurulu üyeleri, disiplin, demokrasi hakem heyeti yöneticileri ile köy ve mahalle temsilcileri oy kullandı.



ADAYLAR VE ALDIKLARI OYLAR ŞÖYLE

Abdullah Türker 99

Ahmet Levent Yılmazer 95

Alparslan Çiftçi 103

Aydın Mutlu 170

Ayşe Korkmaz 91

Cemal Özkan 46

Ercan Şimşek 500

Ersan Sarıca 55

Halise Hasret Yavuz 109

Hatice Çetin Gücüyener 78

İbrahim Arısu 8

İbrahim Sami Aygün 109

İsmail Özdemir 431

Mehmet Aldemir 115

Mehmet Ali Dolunay 33

Mehmet Aybatılı 178

Mehmet Emin Murat Bilgiç 216

Mehmet Şatana 51

Murat Fatih Ecevit 40

Musa Keskin 227

Mustafa Büber 48

Mustafa Eriş 6

Mustafa Serkan Demirekin 114

Naci İnanıcı 65

Nuri Uzaktaş 166

Orhan İnce 8

Osman Dal 140

Pınar Taner Topsakal 273

Suat Kolukırık 153

Şerife Hanım Ekici 96

Tayfun Büyükküpcü 53

Türker Aygündüz 4

Uğur Büyükçulcu 246

Recep Özel 198

Halil Yavuz 30