Ak Parti Gençlik Kolları Bölge Toplantısı Kuzuluk Termal Otel’de Yapıldı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının Kuzuluk Termal Otel’de düzenlediği ve 3 gün süren İl Gençlik Kolları Başkanları Bölge toplantısı sona erdi. Toplantıda Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde seçim sandıklarında görev alacak gençlerin tespi

Kuzuluk Termal Otel’de yapılan toplantıya AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Avukat Fatih Şahin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mustafa Kurt, Teşkilat Başkan Yardımcıları Erdem Sürmen, Salih Çağdaş, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeleri Emre Çalışkan, Abdülkerim Yıldırım, Yunus Emre Kekeç’in yanı sıra; Bilecik, Bolu, Bartın, Düzce, Edirne, Eskişehir, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Ordu, Sakarya, Yalova İl Gençlik Kolları Başkanları katıldı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Şahin, genel seçimler öncesinde 6. İl başkanları bölge toplantısını yaptıklarını belirterek, “Seçim sürecinde tüm teşkilatımızla özverili ve yoğun bir çalışma içersinde olacağız. Sandık yönetim kurulu üyeleri toplantı gündemimizin en önemli konusuydu. Bu noktada sandık yönetim kurullarında atadığımız genç üyelerimiz çok önemli bir görev üstlenmişlerdir. Türkiye’nin daha demokratik bir ortama kavuşabilmesi için seçimlerden güçlü çıkmalıyız. Bu sonuca ulaşabilmenin ilk koşulu da sandıkta güçlü olmaktır. Bu sebeple sandık yönetim kurulu çalışmalarımızı ivedilikle sürdüreceğiz. AK Parti iktidara geldiği andan itibaren ülkemize değer katmıştır. Gelecek seçimde sandıktan çok güçlü çıkacağımızın sinyallerini halkımızdan almaya başladık” dedi.

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden ise Sakarya Gençlik Kolları olarak güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, seçimlere güçlü bir yapı içerisinde gireceklerini kaydetti.

Toplantı sonrası düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Recep Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu katılarak gençlere başarılar diledi.

Kaynak: İHA