Melemez, Ak Parti’Den Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Zonguldak eski Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez, AK Parti’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti binasında açıklama yapan Zonguldak eski Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez, milletvekili aday adaylığını açıklayarak dosyasını AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’a teslim etti.

Zonguldak eski Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez, Zonguldak’ta yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler vererek, AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Melemez, “Edindiğim bu engin tecrübeyi şimdi de siyasi alanda kullanarak, halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıyla, Zonguldak’a ve Türkiye’ye daha faydalı çalışmalar yapmak için milletvekili olmak arzusu ile aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Daha sonra Zonguldak eski Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Melemez, aday adayı dosyasını AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’a teslim etti. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise “7 müracaatını yapan Harun hocamızın dosyasını aldık. Şehrimizde çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. AK Parti’den aday adayı olması bizleri çok mutlu etmiştir. Kendisine bu yolda başarılar ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA