Eto, Mimarlar Ve Makine Odaları Eskişehir‘ın Sorunları İçin Toplandı

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Mimarlar Odası ile Makine Mühendisleri Odası’nın şubeleriyle ortak çalışma yürütülmesi konusunda bir toplantı düzenledi.

ETO, kent ile ilgili istişarelerde bulunmak ve ortak çalışmalar yürütmek amacıyla iMimarlar Odası ile Makine Mühendisleri Odası’nın Eskişehir şubeleriyle birer toplantı gerçekleştirdi. ETO Başkanı Harun Karacan ile Mimarlar Odası Başkan Ömer Sıkıer ve her iki odanın yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda kentimize dair konularda bilgi alışverişi yapıldı.

ETO Başkanı Karacan, Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nde gerçekleşen toplantıda ise şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarının ortak çalışmalara imza atması gerektiğini söyledi. Bugün örnek gösterilen kentlerin birlik ve beraberlikle başarıya ulaştığını ve ortaklaşa projeler yürütülmesi gerektiğini söyledi. Makina Mühendisleri Odası (MMO) Eskişehir Şubesi Başkanı Erhan Kutlu‘da ETO ile her fırsatta bir araya geldiklerini ve sorunların çözümü için birlikte çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA