Yapı Kredi'den, Üniversite Öğrencilerine Yönelik Heroes Club Programıistanbul

Yapı Kredi İnsan Kaynakları, Heroes Club programıyla kişisel gelişimine önem veren, iş dünyasını tanıyarak vizyonunu geliştirmek isteyen üniversite öğrencilerini iki yıl boyunca farklı açılardan geliştirerek iş hayatına hazırlıyor.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamaya göre, program, üniversitelerin işletme, iktisat, mühendislik, siyasal bilgiler, iletişim ve edebiyat fakültelerinin 3. sınıflarında okuyan ve İngilizce bilen öğrencilere yönelik olarak düzenleniyor.

Heroes Club ile gençler, gelişim kamplarına, seminerlere, özel eğitimlere katılarak ve insan kaynakları uzmanlarından koçluk alarak kültürel bağ, kişisel gelişim ve sosyal sorumluluk açılarından kendilerini geliştirebiliyor.

Programa katılan öğrenciler ayrıca profesyonellerle birlikte sosyal sorumluluk projelerine katılabiliyor ve Yapı Kredi'de staj yapma imkanına sahip oluyor.

Heroes Club'a başvurmak için 8 Ocak 2012 tarihine kadar Yapı Kredi İnsan Kaynakları Facebook sayfasını ''beğenmek'' ve Heroes Club başvuru adımından duyuruya tıklamak gerekiyor.

(AYL-FAN)
Kaynak: AA