Belçika’dan Engelli Türk Gençleri İçin Yardım Kampanyası

Belçikalı Türk vatandaşı Çiğdem Turna, Belçika’da arkadaşlarıyla birlikte düzenlediği yardım kampanyasından toplanan geliri, Eyüp Belediyesi aracılığıyla ihtiyaç sahibi engelli gençlere aktardı.


Eyüp Belediyesi, hayırsever vatandaşların katkılarıyla Down ve mental gençlere yeni yıl hediyeleri verdi. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplü Down Sendromlu ve mental gençlerle Eyüp Belediyesi MESA Sosyal Tesisleri’nde biraraya geldi.
Down sendromlu ve mental gençlerle ilgili sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak çalışan Belçikalı Türk vatandaşı Çiğdem Turna, Belçika’da arkadaşlarıyla birlikte düzenlediği yardım kampanyasından toplanan geliri, Eyüp Belediyesi aracılığıyla ihtiyaç sahibi engelli gençlere aktardı.

Eyüp Belediyesi Meclis eski üyesi Gül İşeri de Down sendromlu Duygu’nun diş tedavisini üstlendi.
Gençlerin yeni yılını kutlayan Başkan İsmail Kavuncu, katkılarından dolayı Eyüp Belediyesi Eski Meclis üyesi Gül İşeri’ye ve Belçikalı Türk Vatandaşı Çiğdem Turna’ya çok teşekkür etti. Başkan Kavuncu, engelli bir gencimizin de diş tedavi giderlerini kendisinin üstleneceğini belirterek çocukların ve ailelerinin yeni yılını kutladı.