Polateli Heyetinden İha'ya Ziyaret

Kilis`in Polateli İlçe Belediye Başkanı Hakkı Çelik ve beraberindeki heyet, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kilis Temsilciliği`ni ziyaret etti.

Polateli Heyetinden İha'ya Ziyaret
Polateli İlçe Belediye Başkanı Hakkı Çelik, İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Zahteroğlu, Cuma Avcı ile AK Parti Polateli İlçe Başkanı Cezmi Özdemir İHA Kilis Temsilcisi Mehmet Ali Dağ`ı ziyaret etti. Polateli İlçe Belediye Başkanı Hakkı Çelik, kısa süre önce AK Parti Polateli İlçe Kongresi`nin yapıldığını belirterek, "Kongreye tek liste halinde giren Cezmi Özdemir arkadaşımız ilçe başkanı seçildi. 3 dönem ilçemizde AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Cuma Çağlı arkadaşımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürediyoruz" dedi. İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Zahteroğlu, Polatelili İl Genel Meclisi üyeleri olarak ilçelerine hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, "İlçemize bağlı köy yollarını yapıyoruz. Su sorununu çözmek için çalışıyoruz. Kanalizasyon çalışmaları yapılıyor. Önceki AK Parti İlçe Başkanımız Cuma Çağlı arkadaşımız ilçemize hizmet gelmesi konusunda büyük çalışmalar yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni arkadaşımız Cemzi Özdemir kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. İl Genel Meclisi Üyesi Cuma Avcı, AK Parti İlçe Kongresi`nde görev değişimi yaşandığını belirterek, "Eskiden olduğu gibi kenetlenmemiz sürecek. Eski işçe Başkanımız Cuma Çağlı 3 dönem beraber çalıştık. İlçemize hizmet gelmesi noktasında katkıları oldu. Polatelililer olarak ilçemize ve köylerimize hizmet gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu

AK Parti Polateli İlçe Başkanı Cezmi Özdemir, kendisini ilçe başkanlığına layık gören tüm arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirterek, "Benden önce arkadaşımız Cuma Çağlı gerçekten ilçemizin gelişmesi için büyük katkısı olmuştur. Kendisinin tecrübelerinden her zaman yararlanacağız. AK Parti olarak ilçemize ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.
Kaynak: İHA