Özdilek, 8. Alışveriş Merkezini Eskişehir'de Açtı

Özdilek`in 8`inci alışveriş merkezi Eskişehir`de açıldı.

Özdilek, 8. Alışveriş Merkezini Eskişehir'de Açtı
Törende bir konuşma yapan Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, havlu üretim kapasitesinde dünyada 6`ncı olduklarını söyledi

Tepebaşı Hoşnudiye Mahallesi`nde 45 bin metrekarelik alana 45 milyon dolar maliyetle yapılan ve 600 personelin istihdam edileceği Özdilek AVM`nin açılışına; Eskişehir milletvekilleri Salih Koca, Kazım Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile çok sayıda davetli katıldı.

Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 1971 yılında 2 adet dokuma tezgahı, 5 personelle yola çıktıklarını belirterek, "Özdilek bugün yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi, günlük 40 ton pamuk ipliği üretim kapasitesi ve alışveriş merkezi ile Türk tekstil ve perakende hizmetine devam etmekte; ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Suudi Arabistan, Yunanistan ve Dubai başta olmak üzere 20`den fazla ülkeye gerçekleştirdiği dış satım sonucu ülkemize 32 milyon USDdöviz kazandırmaktadır. Havlu üretim kapasitesinde dünyada 6`ncıyız" dedi.

Tüm üretim ve satış faaliyetlerini müşteri memnuniyeti üzerine kurduklarını vurgulayan Hüseyin Özdilek, "Temel olarak, `Müşteri varsa biz varız` felsefesini benimsemekteyiz. Stratejimizi, müşterinin ihtiyaçlarını karşılarken onlara daima dürüst, güvene dayalı ve samimi ilişkiler içerisinde olmak üzerine inşa ediyoruz. Özdilek markasının müşteri odaklı stratejisi, müşteri talep ve ihtiyaçlarını iyi bir iletişim kurarak anlamaya dayanmaktadır" diye konuştu.

Özdilek, 2012 yılında da AVM, ev tekstili ve otelcilik alanında büyümesini sürdürecek olan Özdilek`in 2013`de İstanbul Levent`teki AVM, otel ve rezidans yatırımını bitirerek 2 yıl içinde AVM ve otelcilik sektöründe yapılacak yatırımlarla çalışan sayısını 5 bin 500`den 7 bin 500`e çıkarmayı hedeflediğini söyledi.

Özdilek AVM`nin yapımında büyük emekleri olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen`e teşekkür eden Özdilek, "Sayın Büyükerşen benim aynı zamanda hocamdır. Kendisinden çok şeyler öğrendim" diye konuştu.

Büyükerşen ise, "Öğrencilik döneminde bana çok önemli sorular sorardı. Yıllar sonra kendisine, `Eskişehir`e de bir AVM aç` dediğimde, `Hocam emrin olur` dedi ve bu işletmeyi açtı. Kendisine teşekkür ediyorum" diyerek Özdilek`i alnından öptü.

Yetkililerin birlikte kurdelesini kestiği AVM`nin açılışından sonra, çarşı içerisindeki çeşitli mağaza ve iş yerleri gezildi. Açılışa vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
Kaynak: İHA