Çiğ Köftecide 'lavaş Arası Uyuşturucu' Servisi

Fatih’te, bir çiğ köftecide uyuşturucu satıldığı ihbarını alan güven timleri, iş yerinde çalışanları uzun süre takibe aldı.

Çiğ Köftecide 'lavaş Arası Uyuşturucu' Servisi
Çiğ köfteciye müşteri gibi giren dedektifler, şüphelileri suçüstü yakaladı.
Fatih`teki bir çiğ köftecide lavaş arası `Bonzai` adlı uyuşturucunun satıldığı ihbarını alan güven timleri harekete geçti. Mekanı göz hapsine alan ekipler, bazen de madde bağımlısı kılığına bürünerek dükkanın çevresindeki boş binalara girdi. Çiğ köftecide uyuşturucu satışı yapıldığını tespit eden polisler, operasyonun düğmesine bastı. Araştırmalarını derinleştiren güven timleri, iş yerine müşteri gibi girerek kasanın önüne 120 TL koyduktan sonra uyuşturucu maddeyi istedi. Parayı alan dükkan sahibi 24 yaşındaki Nedim M., kokain ve esrar karışımı Bonzai adı verilen maddeyi polislere uzattı. Müşteri sandığı kişinin ‘Polis’ demesiyle şok geçiren şüpheli, yaka paça gözaltına alındı. Kurye olarak kullanıldığı öne sürülen 19 yaşlarındaki M.T. ile E.T.G. de polis merkezine götürüldü.
Tezgahın altında arama yapan dedektifler, satışa hazır 8 paket Bonzai`ye de el koydu. Olayla ilgili iki firarinin bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerin polise yakalanmamak için şifreli bir dille konuştuğu, uyuşturucu isteyen müşterilerin ise bu isteği dile getirirken, “Çift lavaşa kalın dürüm” dedikten sonra parayı tezgaha koyup bu maddeyi istediği öğrenildi.

Bu arada, 3 gramlık paketler halinde satılan uyuşturucunun vücutta sivilcelerin çıkmasına neden olduğunu ve hafıza kaybına yol açtığı ifade edildi.
Polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.