Beylikdüzü Zabıtasına 'stresten Kurtulma' Dersi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Salihli İlçe Teşkilatı`nın düzenlediği birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde milletvekilleri ve partililer bir araya geldi.

Beylikdüzü Zabıtasına 'stresten Kurtulma' Dersi
Bir dinlenme tesisinde düzenlenen yemeğe CHP Manisa milletvekilleri Özgür Özel, Sakine Öz, 22. dönem Manisa milletvekilleri Nuri Çilingir, Erdoğan Yetenç, Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, milletvekili adayları, il ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri gençlik ve kadın kolları ile partililer katıldı

Açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Mehmet Şanver yaptı. Şanver, emperyalist güçler ve onun işbirlikçilerinin bugün Atatürk`ün kurmuş olduğu değerleri yok etmek için bir karalama kampanyası başlattığını belirterek "Yargı yok edildi. Üniversiteler cemaatlere teslim edildi. Şimdi yok edilme sırası CHP`ye geldi. Sözde demokrasi adına CHP`yi yok etmek için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Şu unutulmamalıdır ki Kurtuluş Savaşı`nda Kuva-yi Milliye ruhu ile kurulan CHP yok edilemeyecektir" dedi. Yemeğe katılan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise, şöyle konuştu: "Program başlamadan önce beni iki türkü etkiledi. Bunlardan biri `Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor` bu türkü beni çok duygulandırdı. Siliviri`de yatan Mustafa Balbay gözümün önüne geldi. Sadece Mustafa Balbay değil, cezaevlerinde yatan 8 milletvekilimiz bulunmaktadır." Meclis`te sosyal haklar ve demokrasiyi savunduklarını anlatan Özel, şunları söyledi: "Bizim için Türkiye`de İzmir ne ise Manisa`da Salihli aynı demektir. Salihli`de sosyaldemokrat belediye başkanının yaptığı hizmetleri ve çalışmaları yakından takip ediyoruz. Ülke genelinde sosyal demokrat belediyeler arasında Salihli önemli bir yeri teşkil etmektedir. Bu nedenle Salihli Belediye Başkanımız Mustafa Uğur Okay`ı yaptığı hizmetlerden dolayı sosyal demokratlar adına kutluyorum. Gerçekten ülkemiz çok zor günler geçiriyor. Biz CHP`li 135 milletvekili olarak mecliste ülkemizi güzel günlere taşımak için mücadele ediyoruz." CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ise, daha fazla özgürlük sözü vererek 12 Eylül`de referandumla anayasayı değiştirmeye çalışanların bugün yargıyı ele geçirdiklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Partili olmayan belediyeler kıskaç altındadır. Bunların amacı belediye başkanlarını sindirip hizmet yapmalarını engellemektir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar sosyal demokrat belediye başkanlarını sindiremeyecekler. 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde AK Partili belediye başkanlarını sandığagömeceğimize inanıyoruz." Konuşmaların ardından sahne alan yerel sanatçılar, seslendirdiği günümüzün sevilen şarkılarıyla geceye renk kattı.
Kaynak: İHA