Türk Organizatöre Kiev`den Takdir Mektubu
Ukrayna`nın başkenti Kiev’de geçtiğimiz günlerde sahnelenen `Madagaskar ve Buz Devri` müzikalinde yetimleri unutmadığı için IMC Production’ın sahibi Oğuzhan Güler`e teşekkür mektubu gönderildi.

Oğuzhan Güler’in inisiyatifiyle, Rusça müzikalin gösterimine Kiev ve çevre bölgelerdeki 850 yetim ve muhtaç öğrenciye ücretsiz bilet verilmişti.
Son yılların popüler çizgi filmleri; Madagaskar ve Buz Devri’nden hareketle hazırlanan kukla gösterisini çocuklar kadar büyükler de beğeniyle izledi.
IMC Production’ın sahibi Oğuzhan Güler yaptığı açıklamada: “Bu tür çocuklara yönelik eğlencelere varlık sahibi aileler kadar yetimlerin de katılmasının gerektiğini düşündüm. O nedenle resmi kanallar üzerinden yetim ve muhtaç çocukları etkinliğe ücretsiz davet ettik. Onların mutluluğunu görmek bizim için maddi kazançtan daha önemliydi” dedi.
