Lise Öğrencisi Kızını Öldürüp Kaçtı

Gaziantep’te eve alkollü olarak geldiği iddia edilen Mustafa Toktaş, tartıştığı lise öğrencisi kızı Sevim Toktaş’ı bıçaklayarak öldürdü.


Batıkent Mahallesi 82 nolu caddede bulunan Görkem Apartmanı’nın giriş katında meydana gelen olayda, eve alkollü gelen Mustafa Toktaş (40), başka bir evde çocuk bakıcılığı yapan eşi Nevin Toktaş’ın evde bulunmadığı bir esnada, 19 yaşındaki kızı Sevim Toktaş’la tartışmaya başladı. Baba Toktaş, kızını boğazından ve çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. İddialara göre baba, bir yakınını arayarak, kızını bıçakla kestiğini söyledi. Genç kızın annesi ve ailenin yakını olan Mustafa Çetin eve gittiklerinde kanepe üzerinde Sevim Toktaş’ın cesediyle karşılaştı. Anne, kızının cesedini görünce sinir krizleri geçirdi. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen savcının incelemesi sonrası Sevim Toktaş`ın cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi`ne götürüldü. Polis, Mustafa Toktaş’ın bulunması için çalışma başlattı.

Öte yandan, babası tarafından öldürülen Sevim Toktaş`ın Akınal Ticaret Meslek Lisesi 4`ncü sınıf öğrencisi olduğu ve bir bankada stajyerlik yaptığı öğrenildi. Toktaş`ın Ramazan Bayramı`ndan sonra teyzesinin oğlu 24 yaşındaki Mehmet Özbal`la aile arasında nişanlandığı, babasının da buna karşı çıktığı iddia edildi.