Mhp’liler Hakkari`deki Saldırıyı Şişli`de Protesto Etti(özel)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyesi bir grup, teröre lanet için Şişli’de yürüdü.

Mhp’liler Hakkari`deki Saldırıyı Şişli`de Protesto Etti(özel)
Osmanbey’den yola çıkan grubun sloganlarına vatandaşlar da kornalarını çalarak destek verdi. Şişli Meydanı’nda açıklama yapan grup, Başbakan`dan gerekli önlemleri alarak akan kanı biran önce durdurmasını istedi.
Şişli’de MHP üyesi yaklaşık 200 kişilik grup, Hakkari`deki saldırıyı protesto etmek için Osmanbey Metro Durağı önünde toplandı. Şişli Camii’ne doğru ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçen grup ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ , ‘Vatan sana canım feda’, ‘Ne mutlu Türküm dilene’ , ‘Her şey vatan için’ şeklinde sloganlar attı.
Yürüyüş sırasında yoldan geçenler alkışlarla, araçlardaki vatandaşlar ise korna çalarak eyleme destek verdi. Şişli Camii önünde şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından grup adına MHP Şişli İlçe Başkanı Suat Kızılkaya basın açıklaması yaptı.
Şehit olanlara Allah’tan rahmet dileyen Kızılkaya, “Hayatlarını kaybedenler hepimizin çocukları, kardeşlerdi olabilirdi. Sayın hükümet yetkililerinden ve Başbakan`ımızdan bu kanı durdurmasını istiyoruz. Artık sabır sınırımızın en üst noktasındayız. Artık sabretmek bizim duygularımızı kesmiyor. Bu sebeple hükümetten akan kanı durdurmasını açılım politikasını bir yana bırakmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Grup basın açıklamasının ardından Ülkücülük yemini ederek olaysız dağıldı.