Vodafone'dan kadın ve erkeklere özel haber paketi

Vodafone, Türkiye'deki abonelerine yeni bir hizmet başlattı. Ücretsiz olarak sunulan Kadın Yaşam ve Erkek Yaşam Servisleri ile kadınları ve erkekleri

Vodafone, Türkiye'deki abonelerine yeni bir hizmet başlattı. Ücretsiz olarak sunulan Kadın Yaşam ve Erkek Yaşam Servisleri ile kadınları ve erkekleri ilgilendiren birbirinden farklı haberler anında Vodafone abonelerinin cep telefonuna ulaşıyor.

Ücretsiz Kadın Yaşam Servisine abone olmak isteyen Vodafone abonelerinin ABONE KADINYASAM yazarak 7070'e mesaj göndermeleri gerekiyor. Servis kapsamında bilgi SMS'leri gönderilecek. Bu içeriklerde güzellik, makyaj ve saç bakımı gibi konularda önemli bilgiler ve trendler, moda haberleri, sağlık, astroloji, yemek, pratik bilgiler yer alacak. Ayrıca uzmanlardan, ilişkilerle ilgili önemli ipuçları alınacak.

Ücretsiz Erkek Yaşam Servisi'ne abone olmak için de ABONE ERKEKYASAM yazıp 7070'e mesaj göndermek yeterli olacak. Erkek Yaşam Servisi'ne abone olanlar, cep telefonlarına gelecek SMS'ler ile futbol dünyasından son gelişmeleri, yeni otomobil modellerini, lansmanları, otomotiv dünyasındaki son gelişmeleri anında öğrenecekler. Ayrıca teknoloji dünyasındaki gelişmelerden, yeni ürünlerden ve büyük indirimlerden haberdar olabilecek.