Trabzon Valisi Kızılcık: Belediye hizmet binası Trabzona çok yakıştı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediyesi'nin yeni hizmet binasının; Trabzon'un değişen ve gelişen yüzünün bir göstergesi olduğunu söyledi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediyesi'nin yeni hizmet binasının; Trabzon'un değişen ve gelişen yüzünün bir göstergesi olduğunu söyledi.

Vali Kızılcık, Trabzon Belediyesi'nin Ataparkt'a yaptırılan yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye hizmet binasının yeni yerine taşınması ile birlikte vatandaşa daha iyi hizmet sunulacağını belirten Kızılcık, "Trabzon'un değişen ve gelişen yüzünün bir göstergesi olan belediye binamız gibi daha onlarca, yüzlerce projeyi Trabzonumuza hep beraber kazandırıp çok daha yaşanılabilir bir kent haline getirmeyi arzu ediyoruz. Şahsınızda, tüm çalışma arkadaşlarınıza ve halkımıza yeni hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olmasını tek temennimdir." dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Vali Kızılcık'ın belediyeyi ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Valimiz şehrimizin çehresinin değişmesi, sıçrama yapması ve bir dünya şehri olması yönünde yaptığımız çalışmalarda bizlere her zaman destek veriyor. Valilik, belediye ve diğer kamu kuruluşlarıyla birlikte Trabzon'a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Valimize Trabzon halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum." açıklamasında bulundu.