Hayatını kaybeden basın çalışanları için Mevlit okutuldu

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, hayatlarını kaybeden gazeteciler için Mevlit okuttu. Yalı Camisi'nd

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, hayatlarını kaybeden gazeteciler için Mevlit okuttu. Yalı Camisi'nde cuma namazından önce düzenlenen Mevlit programında, vefat etmiş Çanakkaleli gazeteciler rahmetle anıldı.

Programla ilgili açıklamada bulunan ÇGC Başkanı Muzaffer Altunay, Çanakkale'de gazetecilik mesleğine emek verenleri unutmalarının mümkün olmadığını bsöyledi. Altunay, "Biz de cemiyet olarak, Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında hayatını kaybeden Yaşar Türe, Turhan Narler, Mehmet Cantürk, Hüseyin Oktay, Cevdet Yıldırım, Tuncay Atalay, Şahin Akbulut, Orhan Talat Şalcıoğlu, Mustafa Akgün, Alican Altun, Savaş Yazıcı, Gürsel Yavuz, Lütfü Acar, Ruhi Çeliker ve Dursun Sakızlı ağabeylerimiz için Mevlit okutmak istedik. Onları rahmetle anıyoruz." dedi. Cuma namazının ardından ise vatandaşlara pilav ve yoğurt ikram edildi. Programa Çanakkale İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ile çok sayıda gazete, televizyon ve ajans temsilcisi de katıldı.