Ağrı Valiliği, Emniyet Müdürü Naci Kuru'yu veda yemeği ile uğurladı

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıkan Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru onuruna

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıkan Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru onuruna veda yemeği verdi. Yemeğe Vali Yerlikaya'nın yanı sıra Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Arslan ile vali yardımcıları, diğer kurum amirleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, işadamları, muhtarlar, esnaf ve basın mensupları katıldı.

Programda Eskişehir'e atanan Naci Kuru ile Ağrı'ya atanan Emniyet Müdürü Halil Karataş'ın özgeçmişleri okundu. Kürsüde kısa bir veda konuşması yapan Emniyet Müdürü Naci Kuru, veda konuşmalarının kolay olmadığını belirterek, Ağrı'da iki yıllık görev süresince sadece kendi işlerini yaptıklarını ve herkesten büyük destek gördüklerini ifade etti.

İyi bir hizmet dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Kuru, "Ağrılıların çok büyük teveccühünü, sevgisini ve dostluğunu gördük. Ağrı, benim ilk emniyet müdürlüğümdü. Ağrı'nın bende yeri her zaman çok farklı olacaktır. Eskişehir'de tüm Ağrılıların bir kapısı olacak.'' diyerek herkesten haklarını helal etmesini istedi.

Ağrı'nın Yeni Emniyet Müdürü Halil Karataş da konuşmasında, her sonun bir başlangıcı beraberinde getirdiğini ifade ederek, Kuru'nun görev yaptığı süre içinde Ağrı'da güzel işler başardığını belirtti. Karataş, ''Gücüm nispetinde bilgim ve birikimim doğrultusunda Ağrı'ya elimden geldiği kadar hizmet etmek için teşkilatımızı da bu doğrultuda organize etmek için mücadele etmenin sözünü veriyorum. Ben ve ekibim de Sayın Müdürümüz'ün bize bıraktığı emaneti daha ileriye götürmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Ağrı'da başarılı çalışmalara imza atarak halkımıza hizmet edeceğiz ve var olan huzur ortamına katkı sağlayacağız.'' diye konuştu.

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya ise Naci Kuru'nun tayininin güzel bir şehre çıktığını belirterek, Kuru'nun ve ekibinin bulunduğu süre içinde Ağrı'da takdire şayan bir hizmet verdiklerini kaydetti.

Vali Yerlikaya daha sonra Kuru'ya takdir belgesi ile çeşitli hediyeler takdim etti. Bu arada Ağrı Eğitimciler Derneği de Naci Kuruya bir hediye takdim etti.