CHP'li kadınların çifte dayak iddiası

CHP Bahçelievler kadın kolları üyesi üç kadın, AKP'...



CHP Bahçelievler kadın kolları üyesi üç kadın, AKP'li olduğunu ileri sürdükleri bir kişinin sopalı saldırısına uğradıklarını iddia etti. Darp raporu da alan kadınlarla birlikte basın açıklaması yapan CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını, saldırıyı yapan kişinin ise emniyette ifade verdikten sonra serbest bırakıldığını söyledi. Ayrıca Gülhan Atılır, Eda Özdemir ve Nuray Taşan'ın şikayet için gittikleri Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi'nde de sopayla dövüldükleri ileri sürüldü.
Saldırıdan sonra CHP İl Başkanı Berhan Şimşek, Yenibosna, Fatih Caddesi üzerinde bir grup partiliyle açıklama yaptı. Olay sırasında partililerin çektiği fotoğrafları da gazetecilere gösteren Berhan Şimşek, 3 kadının demokratik çerçevede referandum çalışması yaptıkları sırada saldırıya uğradıklarını belirterek, 'Başbakan kendi militanlarını, kendi gerillalarını sokaklarda CHP örgütüne saldırtıyor. Çakallar gibi, kurtlar gibi saldırıyorlar.' dedi.
CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin de partililerinin uğradığı saldırıyı kınadı. Bu tip saldırılar artık münferit olmaktan çıktı diyen Tekin,'AKP'nin en büyük korkusu referandumda'Hayır' çıkması. Bu yüzden de git gide saldırganlaşıyorlar' ifadesini kullandı.