AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, Sarıçam Belediyesi'nin iftarına katıldı

Adana'da Sarıçam İlçe Belediyesi'nin, Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programlarından sonuncusu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirildi

Adana'da Sarıçam İlçe Belediyesi'nin, Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programlarından sonuncusu Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftar sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik bir konuşma yaptı. Çelik konuşmasında 12 Eylül'de gerçekleştirilecek halk oylamasının önemini vurguladı.

Sarıçam Belediyesi Ramazan ayı boyunca her mahallede bir iftar verdi. Orhangazi Mahallesinden başlattığı iftar programını Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde noktaladı. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftara Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, belediye Meclis üyeleri, belediye bürokratları ve mahalle muhtarları ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude, Sarıçam İlçe Başkanı Ali Çaldır da katıldı.

İftar açılışı ve yemeğin ardından selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programında halkla kucaklaştıklarını belirterek, "Bu yıl son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde hemşerilerimizle kucaklaşıyoruz. Bu iftar programında gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak bir şeyi de burada hatırlatmak istiyorum. Bu da geleceğimiz için çok önemli olan bir anayasa değişikliği için Pazar günü halkoylaması yapılıyor. Bu halk oylamasında herhangi bir siyasi partiyi oylamayacağız. Bu milletin ve ülkenin geleceği açısından önemli olan değişiklikler oylanacak. Sandıktan evet çıkması çok önemli." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de yaptığı konuşmada anayasa değişikliğinin ekonominin daha iyi olması için, yatırımların artması, işsizliğin önlenmesi, daha çok hizmet için çok önemli olduğunu belirtti.

Çelik, "Her gün görüyorsunuz ve izliyorsunuz muhalefet her türlü iftirayı atıyor. Biz bu iftiraları bir bir ortaya çıkartıyoruz. Bizi yargıyı ele geçirmekle suçluyorlardı. Ancak yüksek yargıda görev yapan hukukçuların terörist başından bile medet umdukları ortaya çıktı. Bu duruma muhalefet niçin sessiz kalıyor. Gördünüz mü bir tek eleştiri getirdiler mi? Bu halk oylamasına bağımsız hareket eden ülkücü kardeşlerimiz de, bağımsız hareket eden sosyal demokrat aydınlarda evet diyor. Bu AK Partinin meselesi değil. Bu sizin meseleniz. Biz sizin verdiğiniz yetkiyi size layık olmak için kullanıyoruz. Bu mübarek günde Allaha dua ediyoruz. Eğer biz sizin bize verdiğiniz yetkiyi kullanamıyorsak, sizlere layık olamıyorsak, eğer size mahcup olacaksak bizden bu iktidarı alsın. Biz size mahcup olmamak için 8 yıldır gece gündüz çalıyoruz." diye konuştu.