Borsa Sonuncu İncirli İftar Sofrasını Pamukören'de Kurdu

Aydın Ticaret Borsası Meclisi tarafından, üyelerin kaynaşması amacıyla düzenlenen iftar programlarının sonuncusu Pamukören'de yapıldı

Borsa Sonuncu İncirli İftar Sofrasını Pamukören'de Kurdu
Aydın Ticaret Borsası Meclisi tarafından, üyelerin kaynaşması amacıyla düzenlenen iftar programlarının sonuncusu Pamukören'de yapıldı. Pamukören'de düzenlenen iftar yemeği öncesinde bütün masalara incir dağıtılıp, geleneksel hale gelen incirle oruç açma burada da gerçekleştirildi.
Pamukören'de gerçekleşen İftara Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız ve Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu başta olmak üzere, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Ticaret Borsası Meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile Ticaret Borsasının Kuyucak, Pamukören, Buharkent, Bozdoğan, Horsunlu, Karacasu üyeleri katıldı.
Ramazan Ayı öncesinde Ticaret Borsası tarafından başlatılan iftar sofralarında incir kampanyası Kuyucak'ta da gerçekleştirildi. İftar saati öncesinde Borsası Meclis Üyesi Ali Çevik tarafından yemeğe katlan tüm protokole ve üyelere incir dağıtılırken, masalara da tabaklar içerisinde incir servis edildi. Yemeğe katılan başta protokol üyeleri olmak üzere herkes ezanının okunmaya başlamasıyla birlikte oruçlarını incirle açtılar. İftar sonrasında ise katılan protokol ve üyelere dondurmalı incir tatlısı ikram edildi.
Bu yıl farklı bir programla gerçekleştirilen Aydın Ticaret Borsası iftarları Pamukören'de düzenlenen bu iftarla sona ermiş oldu.