Küçük Sırlar 8. bölüm fragmanı izle ve 8. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni dizisi Küçük Sırlar'ın (Gossip Girl) 8. bölümünde neler olacak? Küçük Sırlar'ın 8. bölümü 1 Eylül Çarşamba günü Kanal D ekranlarında olacak. İşte Küçük Sırlar'ın 8. bölüm fragmanı ve özeti..

Kanal D'nin yeni dizisi Küçük Sırlar'ın (Gossip Girl) 8. bölümünde neler olacak? Küçük Sırlar'ın 8. bölümü 1 Eylül Çarşamba günü Kanal D ekranlarında olacak. İşte Küçük Sırlar'ın 8. bölüm fragmanı ve özeti....Küçük Sırlar 8. son Bölüm dizi izle! Küçük Sırlar Dizisi son 8. Bölüm full izle! Küçük Sırlar Dizisi 8. bölüm 1 Eylül 2010 Çarşamba full video izle! Küçük Sırlar dizisi 8. Bölüm dizi izle!

Küçük Sırlar dizisi yayınlandığı günden bu yana izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Dizide yaşananların yanı sıra oyuncuların özel hayatlarıda merak uyandırmaya başladı.

Su, taraf tutmaktan vazgeçer. Tek istediği kimin doğru söylediğini anlamaktır. Bir tarafta annesinin kazada ölmediğini söyleyen Aslan Cem, diğer tarafta babaannesi… Kime inanacağını bilememektedir. Olayın aslını öğrenmek için, annesini yakından tanıyan biriyle konuşmaya ihtiyacı vardır. Biricik ona gerçekleri anlatacaktır.

Ayşegül’ün kalbi kırıktır. Ve kalbi kırıldığında, her zamankinden daha tehlikeli olmaktadır. Neslişah’a karşı öfkesini, ondan intikam almaya çalışarak bastıracak ve bu intikam oyununda başrolü Çet’e verecektir.

Çet uzun zamandır peşinde olduğu şeyi elde eder. Neslişah artık onun avuçlarında sayılır. Babası ile yüzleşmeye hazırdır. Artık her şey ortaya çıkacaktır.
Demir ve Çet kavgasının galibi Demir olur. Demir, Su ile gerçek bir yakınlık kurar. Daha önceden, uzaktan uzağa sürdürdüğü bu hayranlığını, ilk kez dile getirir. Henüz farkında olmasa da, bu yakınlık ailesiyle arasındaki iplerin incelmesine sebep olacaktır.

Arzu ne kadar gizlemeye çalışsa da gittikçe Ali ile yakınlaşmaktadır. Artık birine güvenmek istemektedir. Ali’nin yalan söylediğini bilmektedir. Ama Ali’nin yalanları ruhunu okşamakta ve bu nedenle de ona inanmak istemektedir. Peki, bu durumu Su’ya nasıl açıklayacak?

KÜÇÜK SIRLAR’IN SETİ DE DİZİ GİBİ

Televizyon dizilerinin kelimenin tam anlamıyla resmi geçit yaptığı ekranlar böyle bir yapım daha görmedi.. Küçük Sırlar dizisi daha gösterildiği ilk hafta izlenme rekorları kırdı, milyonları kendine bağladı... Ama diziyle ilgili tartışmalar, sette yaşanan "aşk üçgenleri" ve "aşk kavgaları" da bir türlü bitmek bilmedi.


KÜÇÜK SIRLAR’DA BAŞROL DEĞİŞİYOR MU?


Küçük Sırlar ile ilgili olarak basına yansıyan son haber ise baş karakter 'Su'yu canlandıran Sinem Kobal'ın oyunculuğunun yeterli bulunmayıp rolünün azaltıldığı oldu. Onun yerine başarılı performansıyla öne çıkan Merve Boluğur'un canlandırdığı Ayşegül karakterine ağırlık verileceği belirtildi.

Ülkemizde de yayınlanan Gossip Girl, adlı diziden esinlenen Küçük Sırlar dizisinin ana karakteri Sinem Kobal'ın canlandırdığı Su'ydu aslında…Ama genç oyuncu kendisini üne kavuşturan Selena dizisindeki performansı bir türlü yakalayamayınca eleştiri oklarının da hedefi oldu.

Sinem Kobal'ın moralini bozan bu eleştirilen sürerken dizinin kötü niyetli karakteri Ayşegül'ü oynayan Merve Boluğur ön plana çıktı.
Daha önce Acemi Cadı adlı diziyle ekrana gelen Boluğur, mimikleri, bakışları vücut dili ve tonlamalarıyla Ayşegül karakterini o kadar etkileyici bir şekilde canlandırdı ki onun bu performansı sıradan TV izleyicisinin bile dikkatinden kaçmadı.
Sonunda yapımcılar ana karakter olarak düşünülen Kobal'ın rolünü azaltıp Boluğur'un karakterine ağırlık vermeyi uygun gördüler.

SİNEM KOBAL HAKKINDA...

Henüz 13 yaşındayken Haldun Dormen, Kenan Işık ve Gülben Ergen'in oynadığı Dadı adlı dizide rol aldı. Bu dizi ile büyük bir çıkış yakaladı. Daha sonra Nefes Nefese, Hürrem Sultan, Lise Defteri gibi TV dizileri ve Okul, Dünyayı Kurtaran Adam, Ayakta Kal gibi sinema filmlerinde oynadı. Kobal, Küçük Sırlar'da baş karakter Su'yu oynuyor. Babasının arkadaşı tarafından taciz edilen, öldüğü söylenilen annesinin aslında babaannesi tarafından evden kovulduğunu öğrenen, babası kendi yaşıtı olan kızlara düşkün bir kızı canladırıyor dizide Kobal. Üstüne üstlük çok sevdiği ağabeyi de sorunlu ve uyuşturucu bağımlısı.

MERVE BOLUĞUR HAKKINDA…

1987 doğumlu olan Boluğur, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü.
Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Hoşçakal Güzin adlı TV dizileri ve Gomeda, Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filmlerinde oynadı.
Asıl büyük çıkışını Acemi Cadı ile yapan Boluğur, Küçük Sırlar'da Ayşegül'ü canlandırıyor.