Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce'de Sporun Gelişimi İle İlgili Değerlendirmelerde Bulundu

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce'de basketbolun gelişimi ve Düzcespor'un son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Düzce Anıtpark Meydanı'nda kurulan dev ekranda Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasında oynanan FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası finalini vatandaşlarla birlikte izleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Düzce'de basketbol sevgisinin her geçen gün daha da arttığını belirten Bayram, "Milli takımımızın yakalamış olduğu bu başarı ile basketbol daha da popüler hale gelecektir. Düzceli gençler basketbola büyük ilgi duyuyor. Düzce Gençlikspor'un küme düşmesi ile Düzce'de basketbolun gerilediğini düşünmek yanlış olur. Biz Belediyespor basketbol takımına ağırlık verdik. Gençlikspor'a da elimizden gelen desteği verdik ancak yeterli olmadı. İlimizi temsil eden takımların çoğalması maddi imkanlar ve doğru tercihlerle alakalı bir durum. Umuyorum ki ilimizi temsil eden takım sayısı yakın zamanda çoğalacaktır.
BAYRAM: "HEDEFİMİZ 3. LİG'E YENİDEN YÜKSELMEK"
Düzcespor'un son durumu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Bayram takımın Kartepe kampından döndüğünü kaydederek, bu hafta antrenmanlara başlayacağını söyledi.
Tüm Düzceliler ile birlikte takımı antrenmanlarda izledikten sonra fikir yürütmenin daha doğru olacağını ifade eden Başkan Bayram, "İyi bir takım kurduk. İstikrarlı bir yönetimle iyi işler yapmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın desteğine her zamanki gibi yine çok ihtiyacımız olacak. Hedefimiz Düzcespor'u hep birlikte tekrar 3. Lig'e çıkarmak ve ardından daha büyük başarılar elde etmek" şeklinde konuştu.