Çanakkale Ticaret Borsası'ndan İftar Yemeği

Çanakkale Ticaret Borsası, Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini Çan ilçesinde de gerçekleştirdi.

Sergis Otel'de verilen yemekte bir konuşma yapan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, amaçlarının üyeleri ve ailelerini, iş dünyası ile bir araya getirerek kaynaşmak ve hoş sohbetlerde bulunmak olduğunu belirterek, "Aynı zamanda içinde bulunduğumuz sektörlerin sorunlarını görüşerek, ortak çözüm yolları bulma hedefi içindeyiz. Bu iftar yemeği programlarımızı her yıl geleneksel olarak tüm ilçelerimizde düzenliyoruz. Çanakkale Ticaret Borsası olarak bu güne kadar aldığımız görevlerde borsamız üyelerinin sorunlarını tespit etmeye ve sorunlarına çözüm üretmeye çalıştık. Çanakkale Ticaret Borsası'nın sadece gücüyle algılamasıyla sorunları tespit eden değil, aynı zamanda da çözüm üreten bir kuruluş olması gerektiği inancındayız. Bu tespitler, bizim misyonumuz ve vizyonumuz noktasında çok önemli" dedi.
ÇTB Başkanı Kaya Üzen'in konuşmasının ardından Çan İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak'ın iftara katılanlara sofra duası yaptırmasıyla yemek sona erdi.
Yemeğe İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü, Emniyet Müdür Yardımcısı Tuğrul Türk, İlçe Tarım Müdürü Cengiz Emür, İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak, ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver, Çan'lı üyeler ve muhasebeciler katıldı.