Ak Parti'li Gençler 10 Bin 'Evet' Broşürü Dağıttı

AK Parti Milas ilçe teşkilatı, referandum öncesi çalışmalarına hız verdi. İlçe Gençlik Kolları üyeleri, ilçede kapı kapı gezerek anayasa değişikliği için broşür dağıttı.

AK Parti Milas ilçe teşkilatı, referandum öncesi çalışmalarına hız verdi. İlçe Gençlik Kolları üyeleri, ilçede kapı kapı gezerek anayasa değişikliğinin içeriğini anlatan broşürler dağıtıp vatandaştan 'evet' oyu istiyor.
AK Parti Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Akçadağ ile parti üyesi gençler Milas'ta 10 bin broşür dağıttı.
AK Parti Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Akçadağ, Anayasa Değişikliği Paketi'ni tam olarak okuyan hiç kimsenin, referandumda 'hayır' oyu kullanamayacağını söyledi. Paketi vatandaşa daha iyi anlatmak için çalıştıklarına dikkat çeken Akçadağ, "Referandumda ülkemizin geleceği için siyasi görüşü, ideolojisi ne olursa olsun sandıktan 'evet' çıkacağına yürekten inanıyoruz. Halkımız bu referandumu parti politikası olarak değil, Türkiye'nin demokrasiye geçişi olarak değerlendiriyor. Milas ilçe gençlik kolları olarak, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek halkımıza değişiklik paketini anlatıyoruz." diye konuştu.
AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan ise Anayasa Değişikliği Paketi'nin gençleri daha çok ilgilendirdiğine işaret etti. Gençlik Kolları'nın referandum sürecinde kapı kapı dolaşarak 'evet' broşürü dağıttığını ve halkın destek ve teveccühünü yakından gözlemlediğini ifade eden Arslan, "Özellikle gençlerin Anayasa Değişikliği Paketi'ne verdiği destek memnuniyet vericidir. Adil bir Türkiye için demokrasi elçileri olarak görevimiz, Anayasa Değişikliği Paketi'ni halkımızı en güzel şekilde anlatmaktır. Çünkü gençler, gelecekte daha fazla demokrasi, daha fazla eşit hak ve özgürlükler için siyasi düşüncelerin üzerinde tarihi bir karar vererek, darbe anayasasından kurtulmak için 12 Eylül'de sandık başına giderek 'evet' diyecektir" dedi.