Keskinoğlu'ndan İEF'de lezzet şöleni

47 yıldır beyaz et sektöründe faaliyet gösteren Keskinoğlu, Türkiye'nin ve Ege Bölgesi'nin en önemli organizasyonlarından biri olan İzmir Enternasyona

47 yıldır beyaz et sektöründe faaliyet gösteren Keskinoğlu, Türkiye'nin ve Ege Bölgesi'nin en önemli organizasyonlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarı'na geniş ürün yelpazesiyle katılıyor. 10 gün boyunca fuar ziyaretçilerine ürünlerini tanıtacak olan Keskinoğlu, 20 ürünü için tadım etkinlikleri düzenliyor. Piliç etinin en lezzetli bölümü olan göğüs etinden yapılan "Keskinoğlu Pratik Lezzetler" ileri işlenmiş ürünlerinin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu fuarda, tadım etkinliği ilk günden büyük ilgi gördü.

79. İEF'ye yumurta, zeytinyağı ve piliç etinden oluşan geniş ürün gamıyla katılan Keskinoğlu, piliç köfte, piliç burger, piliç kebap ve çıtır fileto gibi ürün gamında yer alan ürünlerini fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Her gün iki çeşit Pratik Lezzetler ürünlerinin tadım etkinliği çerçevesinde sunulduğu stantta, çocuklara yönelik etkinlikler de düzenleniyor. Keskinoğlu Şirketler Grubu maskotları olan "Ravika" ve "Keskinoğlu Yumurta"nın dağıttığı balonlar çocukların ilgisini çekerken şirket yetkilileri tarafından fuar ziyaretçilerine ürün gamı hakkında geniş bilgi veriliyor.

Fuar boyunca Keskinoğlu standında Türkiye'nin çocuklara yönelik ilk ve tek yumurta sitesi olan www.yumurtam.com ile ilgili bilgiler de verilerek üyelik işlemleri yapılıyor. Keskinoğlu'nun 2006 yılında hayata geçirdiği sitede çocuklara, yumurtanın faydaları ve sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgiler verilirken öğretici oyunlardan da yararlanma imkanı sunuluyor.