CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İEF açılışı için İzmir'e geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 79. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nın açımışına katılmak için İzmir'e geldi. Genel başkan seçildikten sonra il

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 79. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nın açımışına katılmak için İzmir'e geldi. Genel başkan seçildikten sonra ilk defa İzmir'e gelen Kılıçdaroğlu, Adnan Menderes Havalimanı'nda çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Turistleri gezdirmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından özel olarak dizayn edilen üstü açık otobüse milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte binen Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na, bazı vatandaşlar yol boyunca sevgi gösterisinde bulundu. Balçova ilçesinde, çevre yolu üzerindeki bir benzin istasyonunda partililer tarafından durdurulan Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Eylül'de miting için geleceğini söyledi. Havalimanındaki karşılama töreninin ardından Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan brifing almak için belediye binasına gitti.