Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, 'Yarınlarımız Aydınlık, Oyumuz 'Evet' Olsun'

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç ve Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif İstek Aşağıkaraman, Duraliler ve Uncalı muhallerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 12 Eylül'de yapılacak halkoylamasında neden 'Evet' denilmesi gerektiğini anlattı

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, 'Yarınlarımız Aydınlık, Oyumuz 'Evet' Olsun'
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç ve Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif İstek Aşağıkaraman, Duraliler ve Uncalı muhallerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 12 Eylül'de yapılacak halkoylamasında neden 'Evet' denilmesi gerektiğini anlattı.
12 Eylül'de yapılacak halkoylaması çalışmaları kapsamında mahalle, cadde, pazar yerleri, esnaf ve vatandaşlara 'Evet' broşürleri dağıttıklarını belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gökçen Enç, "12 Eylül'de yapılacak halkoylamasında neden "Evet" demeliyiz, bunun gerekçelerini ev ev, kapı kapı dolaşarak anlatıyoruz. Daha çok vatandaşımıza ulaşmak ve bilgilendirmek için şimdi de gezici standlar aracılığı ile bilgilendirme çalışmalarımıza başladık" dedi.
Halkoylaması daha özgür ve demokratik bir Türkiye için dönüm noktasıdır diyen Enç, "Kadınlarımızın, engellilerimizin, gençlerimizin ve tüm halkımızın daha müreffeh ve ufku açık bir geleceğe sahip olması için halkımızı 12 Eylül'de yapılacak halkoylamasında "Evet" demeye davet ediyoruz. Artık söz milletin, karar milletindir. Yarınlarımız aydınlık, oyumuz 'Evet' olsun" diye konuştu.