Burhaniye, Milli Eğitim Müdürlerini Ağırladı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü ile 18 ilçenin müdürünü ağırladı

Burhaniye, Milli Eğitim Müdürlerini Ağırladı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü ile 18 ilçenin müdürünü ağırladı. Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban'ın ev sahipliğini yaptığı müdürler toplantısı, Özel Ören Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde İl Müdürü Abdurrahim Köksal'ın başkanlığında yapıldı.
Burhaniye, İlçe Milli Eğitim Müdürleri'nin 25. toplantısına ev sahipliği yaptı. Eğitim sorunlarının görüşüldüğü toplantının sonunda konuklara verilen iftar yemeğine Burhaniye Belediye Başkan vekili Süleyman Yavaş, Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nurettin Büyükyılmaz ve Özel Ören Özel Eğitim Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri de katıldı.
Toplantıları 2 yıldan beri kesintisiz devam ettirdiklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal, "Toplantılarımızı daha verimli hale getirebilmek için ilimizin eğitim sorunlarını heyecanla tartışıyoruz. Somut gündemimiz olmakla birlikte heyecan ve verimliliğimizi artırmaya yönelik konuları tartışıyoruz. İlimizde pek çok kurum bu tür toplantıları yapmaktadır. İlimizde örgün eğitimde 200 bin öğrencimiz vardır. Okullarımızda da 12 bin öğretmen arkadaşımız görev yapmaktadır. Toplantıların yararlı olduğunu inanıyoruz" dedi. Toplantının ardından konuklara tesislerin havuz başında iftar yemeği verildi.