Bursaspor taraftarları, İstanbul'a akın edecek

Cumartesi günü Süper Kupa maçında Trabzonspor'la karışlaşacak olan Bursaspor'da, heyecan doruğa ulaştı. Sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan yeşil-beyazlılar kadar, takımlarını izleme fırsatı bulacak olan taraftarlar da büyük heyecan içerisindeler.

Bursaspor taraftarları, İstanbul'a akın edecek
Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında stadı doldurarak adından söze ettiren taraftarlar, Trabzonspor maçında da yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak, zorlu maç için binlerce taraftarın Olimpiyat Stadı'na gitmek istediğini söyledi. Takımına destek olmak isteyen yeşil-beyaz sevdalıları, geçen sene olduğu gibi bu senede kendilerine otobüs verilmesini istiyor.

Mesut Ağrak, şuana kadar herhangi bir hareketlelik yaşanmadığına dikkat çekerek, "Taraftarlarımız mutlaka orada olmak istiyor. Yetkililere, şehrin ileri gelenlerine sesleniyorum. Geçen sene olduğu gibi bu senede şehrin bazı noktalarından İstanbul'a otobüsler kaldırılsın. Taraftarlarımız Olimpiyat Stadı'nı doldursun ve Bursaspor'umuz yeni bir tarihi zaferle Bursa'ya dönsün." diye konuştu.

Fabrikaların da cumartesi günü maça gidecek çalışanlarına izin vermesini isteyen Ağrak, işadamlarından otobüs desteği istedi.