Başbakanlık Basın Müşaviri Kıran Dünya Evine Girdi

Başbakanlık Basın Müşaviri Yavuz Selim Kıran, Ordu'nun Ünye ilçesinde yapılan nikah töreniyle hayatını İngilizce öğretmeni Hatice Çelik ile birleştirdi.

Ünye İskele Restoran'da yapılan nikaha Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eşi Beyhan Bağış, AK Parti Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Ünye Kaymakamı Dr. Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu kıyarken, nikah şahitliklerini ise Devlet Bakanı Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ile Ordu Valisi Orhan
Düzgün yaptı.
Çiftlerin 'evet' demelerinden sonra Bakan Bağış yaptığı konuşmada, "Bu çiftlerimiz ve biz bugün burada 'evet' dedik. İşte sizler de bu 'evet'i 12 Eylül'de diyerek bu mutluluğa ortak olacaksınız" dedi.
Daha sonra Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, evlilik cüzdanını Bakan Bağış'ın vermesini istedi. Bağış da, "Yavuz, benim milletvekilliğe başladığım dönemde o da yanımda stajyer olarak işe başladı, daha sonra biz bakan olduk, yine yanımızda yer aldı ve kendini geliştirdi. Şimdi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın o eşsiz konuşmalarını hazırlayan grubun içinde çalışıyor. Kendisine hayat boyu mutluluklar diliyorum. Bu evlilik cüzdanını partimizin genel sekreteri ve kendisiyle İstanbul milletvekili
olmaktan mutluluk duyduğum ağabeyim İdris beyin vermesini istiyorum" diye konuştu.
AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ise çiftlerden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi üç çocuk istedi ve "Burada misafir bulunan, her başarılı erkeğin yanında olan ve sayın Bakanımızın eşi Beyhan hanımın vermesini istiyorum" dedi. Beyhan Bağış, "Ben erkek tarafıyım. O yüzden bu cüzdanı Yavuz Selim'e veriyorum" şeklinde konuştu.
Cüzdanı alan Yavuz Selim Kıran, "Bu cüzdan evin kraliçesine yakışır" diyerek cüzdanı eşi Hatice Kıran'a teslim etti.