Erzurum'daki bürokrat ve sivil toplum temsilcileri Şifa'nın iftarında buluştu

Erzurum Şifa Hastanesi, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde bürokrat ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşları bir araya getirdi.

Erzurum Şifa Hastanesi, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde bürokrat ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşları bir araya getirdi.

Şifa Hastanesi Yemekhanesi'nde veriler iftar yemeğine Vali Yardımcıları Naci Aktaş, Ömer Hilmi Yamlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Palandöken Belediye Başkanı Orhar Bulutlar ile çok sayıda bürokrat ve stö temsilcisi ile Şifa Hastaneler Grubu Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ateş katıldı.

Şifa Hastaneler Grubu'nun tanıtımının yapıldığı sunumun ardından konuşan Doç. Dr. Ateş, Türkiye'nin sayılı sağlık merkezlerinden birisi olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Doç. Dr. Ateş, Şifa Hastaneler Grubu olarak, aynı isim altında İzmir'de üniversite kurmak için çalışma başlattıklarını dile getirdi. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ise rektör olmadan önce bir süre Şifa Hastanesi'nde çalıştığını anlattı. Prof. Dr. Koçak, Şifa Hastanesi'nde idari birim ve hekimlerin bir aile gibi çalıştığına vurgu yaparak,"O günleri özlüyorum." dedi.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik ise sıkıştıklarında Şifa Hastanesi'nin yoğun bakım ünitelerinden destek aldıklarını dile getirerek, "Yoğun bakım hizmetlerinde sıkıştığımızda Şifa Hastanesi destek vermekte. Başarılı çalışmalara imza atmakta" diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise Şifa Hastanesi'nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği için teşekkür etti.