Ak Parti İl Başkanı Yalçın'dan Referandum Ziyaretleri

Bursa'da, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Koğukçınar Caddesi ve Pazar Pazarı esnafını ziyaret ederek referandum için 'evet' oyu istedi.

Ak Parti İl Başkanı Yalçın'dan Referandum Ziyaretleri
AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Osmangazi İlçesi Koğukçınar Caddesi ve Pazar Pazarı esnafına ziyarette bulundu. Esnafın problemlerini dinleyen ve referandum hakkındaki soruları yanıtlayan Yalçın'a, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ve İl Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti. Esnaf ve vatandaşların çok sıcak karşıladığı Yalçın, herkesle tek tek ilgilendi.
Yalçın, esnafla sohbet ederken partililer de halka referandumu anlatan broşürler dağıttı. 12 Eylül referandumunun Türkiye için önemini anlatan Yalçın, referandumunda daha modern ve demokratik bir Türkiye için 'evet' oyu istedi. Yalçın, "Önümüzdeki halk oylaması Türkiye'nin sivilleşme ve demokratikleşme mücadelesi için çok önemli bir adım. Türkiye elini kolunu bağlayan zincirlerden kurtulacak mı? Yoksa bizim irademiz, Ankara'da hâkim olamayacak ve başkalarının iradesiyle mi yönetileceğiz? Bu referandumda 'evet' derseniz ülkemizin önü açılacak" dedi.