'Demokrasi Elçisi' Başbakan Erdoğan'ın 'evet' mektubunu dağıtıyor

12 Eylül erferandumu yaklaştıkça siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı. AK Parti Bursa İl Başkanlığı, sıcak havaya rağmen 300 kişiden oluşan 'D

12 Eylül erferandumu yaklaştıkça siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı. AK Parti Bursa İl Başkanlığı, sıcak havaya rağmen 300 kişiden oluşan 'Demokrasi Elçisi' gençlerle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum mektubunu 100 bin kişiye dağıtmak için harekete geçti.

Partinin gençlik kollarının organizesiyle bir araya gelen Demokrasi Elçisi gençler, düzenlenen törenin ardından Bursa'nın sokak, cadde, mahalle, köy ve beldelerini tek tek gezerek Başbakan Erdoğan'ın mektubunu vatandaşlara ulaştıracak.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı önünde düzenlenen törene milletvekilleri ile çok sayıda partili katıldı. AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'nin referandum sürecini iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Yalçın, "Başbakan'ımızın mektubu özellikle gençlere hitap ediyor. Çünkü gelecek gençlerin. Ülkemizin daha demokratik bir yapıya kavuşması için bu referandumdan 'evet' çıkması lazım. Mektupta 'evet'in gerekçeleri sıralanıyor. Biz Bursa'da 300 kişilik Demokrasi Elçi'mizle 100 bin vatandaşımıza bu mektupları ulaştıracağız. Ayrıca bastırdığımız özel gazeteyi de insanlarımıza ulaştıracağız." dedi.

AK Parti İl Gençlik Kollarına üye 300 genç özel tişört, şapka ve Başbakan Erdoğan'ın özel mektubunun yer aldığı çantaları ile yola çıktı. Bursa'yı karış karış gezecek gençler, 12 Eylül gününe kadar dağıtımlarını sürdürecek.