Bilen, Akhisar'da Referandum Turuna Çıktı

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Akhisar'da sivil toplum örgütlerine yaptığı ziyaretler ile 12 Eylül'de yapılacak referandum öncesi Anayasa değişikliği paketi hakkında bilgi verdi.

İlk olarak Akhisar Belediyesine ziyaretle başladığı turunu, İlçe Başkanı Uğur Aydemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Salih Hızlı ile birlikte Çiftçi Malları Koruma Kurulu ile devam edip Yeni Garaj Esnafı ve Seyahat Firmaları temsilcileri, Ziraat Odası, Esnaf Odaları, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaretle tamamladı.
Milletvekili İsmail Bilen ziyaretler esnasında Anayasa değişikliği paketi hakkında bilgi verdi, anayasa değişikliği paketinin halk tarafından onaylanması durumunda üstünlerin hukukunun değil hukukun üstünlüğünün tesis edileceğini söyledi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanıp dağıtılan Anayasa Değişikliği Paketi ile ilgili kitapçığı ziyaret ettiği yerlerde dağıtan ve tavsiye eden Bilen, şöyle konuştu: "Hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun sizden isteğimiz değişiklik paketi ile ilgili hazırlayıp size verdiğimiz bu kitapçığı iyi okumanızdır. Özgürlüklerin artırılmasını, vesayet rejimine son vermeyi amaçlayan ve toplumun tüm kesimlerine yeni avantajlar sağlayacak olan bu paketin geçmesi ülkemizin daha aydınlık yarınlara
ulaşmasında önemli bir kilometre taşı olacaktır."