Kazada Ölen Thy Personeli Son Yolculuğuna Uğurlandı

E-5 karayolu Yenibosna mevkiinde lastiği patlayan Türk Hava Yolları (THY) personel servisinin takla atması sonucu hayatını kaybeden Fatih Eken (34), düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurladı

Kazada Ölen Thy Personeli Son Yolculuğuna Uğurlandı
E-5 karayolu Yenibosna mevkiinde lastiği patlayan Türk Hava Yolları (THY) personel servisinin takla atması sonucu hayatını kaybeden Fatih Eken (34), düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurladı. Olay günü uyanamadığı için servisi kaçıran Sadrettin Aslan, kazayı duyduktan sonra şok geçirdiğini belirterek, "Uyandığımda telefonum yerdeydi ve kırılmıştı" dedi.
Temizlik görevlisi Fatih Eken için Maltepe Tugayyolu Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Eken'in eşi Sevgi Eken, annesi Hülya Eken, kız kardeşi Seda Eken'in yanı sıra, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile THY çalışanları katıldı. Baygınlık geçiren acılı anneyi, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Sevgi Eken ise, sadece birkaç ay önce evlendiği eşinin ardından sinir krizleri geçirdi.
Olay günü uyanamadığı için servisi kaçıran Sadrettin Aslan da, mesai arkadaşını son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Aslan, "Normalde ben de o serviste olacaktım. Cep telefonumun saatini 04.00'e kurmuştum. Uyandığımda telefonum yerdeydi ve kırılmıştı. Kalktığımda saat 05.40'tı. Servisi kaçırdım diye üzülmüştüm ama kazayı öğrenince şok oldum. Allah beni çocuklarıma bağışladı. Fatih çok iyi bir insandı. Servisteki herkes tarafından sevilirdi" dedi.
Temel Kotil ise, "Başımız sağolsun" diyerek, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Cenaze, kılınan namazın ardından Topkapı Yukarı Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.