Antalyaspor Kompleksi'nde Detaylar Belirlendi

Türkcell Süper Lig'de Antalya'yı temsil eden Şimşekler'e bir spor kompleksi kazandıracak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, projenin detaylarını belirledi

Antalyaspor Kompleksi'nde Detaylar Belirlendi
Türkcell Süper Lig'de Antalya'yı temsil eden Şimşekler'e bir spor kompleksi kazandıracak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, projenin detaylarını belirledi. İhale hazırlıkları yapılan projede ilk etapta A takımının konaklama binası yapılacak.
Türkcell Süper Lig'in güçlü takımı Antalyaspor'un kurumsallaşması için destek veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırmızı-beyazlı takım için Yeşilbayır'a yapılacak modern tesisin detayları belirlendi. Kompleks içinde kulüp idare binası, A takımı konaklama binası, altyapı konaklama binası, SPA binası ve futbol okulu olmak üzere 5 yapı ile 4 çim sahası, 3 halı saha, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları ve yürüyüş yolları bulunacak.
A takımı ile altyapı konaklama tesisleri 5 bin 400 metrekarelik alanda 3 kattan oluşacak. Tesislerde soyunma odaları, duş ve tuvaletler, çamaşırhane, mutfak, yemekhane, masaj odaları, tıbbi kontrol birimleri ve taktik salonları, bir ile ikinci katlarda 96 kişilik yatak odaları yer alacak. 2 bin 500 metrekarelik alana yapılacak SPA merkezinde ise masaj odaları, hidroterapi ve fizyoterapi salonu, buhar odası, hamam ve sauna bulunacak. Futbol okulu ise tek kattan oluşacak. Yapı içerisinde derslikler, soyunma odaları, duşlar, hakem odaları, idari kısımlar, çok amaçlı salon ve kafeterya yer alacak.