4 Eylül Belediye Spor Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

4 Eylül Belediyesor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve beraberindeki heyet Sivas'ta bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek takıma desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

4 Eylül Belediye Spor Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti
4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve beraberindekiler, Sivas'ta bulunan sivil toplum kuruluşu temcilerini ziyaret ederek, takıma olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kulüp Başkanı Ahmet Polat, ilk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti. 3. lig yolunda kendilerine olan yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Oda Başkanı Beşir Köksal ile esnaflara teşekkür eden Başkan Ahmet Polat, "4 Eylül Belediyespor'un sadece Belediye'nin değil, bütün Sivas'ın ve Sivaslıların kulübüdür. Kulübümüz, Sivas'taki gençlerin hedef koyabileceği bir sıçrama tahtası konumundadır. Bu sebeple Sivas'taki sivil toplum kuruluşlarımıza ziyarette bulunuyoruz"dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, 4 Eylül Belediyespor'u 3. lige çıkma başarısından dolayı tebrik ederek, "Bizim memleketimizde sorunlarımızı, sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşmamız gerekiyor. Belediyespor'un üçüncü lige yükselmesi yüzümüzü güldürdü. Kulübümüzle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu başarıdan dolayı belediyemizi ve kulübümüzü tebrik ediyorum" diye konuştu.
Esnaf Odaları Birliği ziyaretinin ardından 4 Eylül Belediyespor yönetimi, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ile de bir araya geldi. Sporun Sivas'ın tanıtımı açısından çok önemli olduğunu belirten Kooperatif Başkanı Demirgil, bu bakımdan Belediyespor'un üçüncü lige yükselmesiyle gururlandıklarını belirterek, başarıda katkısı olan herkesi tebrik ederek, teşekkür etti.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Toy'u, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Durmuş Şeker, Kamu Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ ve Yol İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Zeki Ekici'yi de ziyaret eden 4 Eylül Belediyespor Kulübü heyeti, sivil toplum kuruluşları ile başarı için fikir alış verişinde bulundu.