MHP Giresun İl Genel Meclisi Üyeleri istişare toplantıları yaptı

Giresun İl Genel Meclisi MHP Grubu, Giresun'da sivil toplum kuruluşları, sendikalar, odalar ve siyasi partilerle istişare toplantısının ilkini Kamu Se

Giresun İl Genel Meclisi MHP Grubu, Giresun'da sivil toplum kuruluşları, sendikalar, odalar ve siyasi partilerle istişare toplantısının ilkini Kamu Sen'e bağlı sendikaların il temsilcileri ile yaptı.

Toplantıda konuşan MHP Grup Başkanı Mehmet Yüksel, Giresun İl Genel Meclisi'nin çalışamaz hale geldiğini iddia etti. İl Genel Meclisi'nde Giresun'un sorunlarının çözülemez hale geldiğini öne süren Yüksel, "Giresun İl Genel Meclisi'nin tekrar çalışmasını sağlamasını sağlamak amacıyla MHP Grubu olarak yoğun çaba harcıyoruz. Bu noktada, MHP Grubu olarak il genel meclisini tekrar canlandırmak amacıyla çeşitli girişimlerde bulunuyoruz. Bunlardan birisi de Giresun'daki sivil toplum kuruluşları, sendikalar, odalar ve siyasi partilerle istişare toplantıları yapmaya başladık. Bu toplantılarda, Giresun'un sorunları hakkında fikir alış-verişinde bulunacağız." dedi.

Yüksel, toplantının ilkini Kamu Sen'e bağlı sendikaların il temsilcileri ile yaptıklarını vurgulayarak, "Bu hafta içerisinde diğer sendikaların konferasyonlarının il temsilcileri ile görüşeceğiz. İlerleyen dönemlerde de sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerle görüşeceğiz." diye konuştu.

İstişare toplantılarının Giresun'un yararına olacağına inandıklarını aktaran Yüksel, sivil toplum örgütleri, sendikalar, odalar ve siyasi partilerden kendilerine destek olmalarını istedi.