Kazada, belediye başkanının da aralarında bulunduğu 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı (2)

Samsun'un Havza ilçesinde, yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu, aralarında AK Partili Ladik Belediyesi eski Başkanı Kemal Kaplan'ın da bulu

  Samsun ' un Havza ilçesinde , yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu , aralarında AK Partili Ladik Belediyesi eski Başkanı Kemal Kaplan ' ın da bulunduğu 3 kişi öldü , 1 kişi ağır şekilde yaralandı .

Kaza , Teşvikiye kavşağında saat 23 . 00 sıralarında meydana geldi . Kemal Kaplan ( 56 ) ' ın kullandığı 55 ZA 001 plakalı otomobil , Hasan Fahri Kol ( 40 ) yönetimindeki 34 VYY 01 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı .

Kaza sonucu ağır yaralanan otomobil sürücüsü Ladik Belediyesi eski Başkanı Kemal Kaplan ve aynı otomobilde bulunan Hüseyin Orakçı ( 61 ) ve Eyüp Ural ( 56 ) olay yerinde hayatını kaybetti .

Araçta tek sağ kurtulan ve ağır şekilde yaralanan Musa Başar ( 62 ) ise ambulansla kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi ( OMÜ ) Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alındı . Kaza sonucu otobüste bulunan yaklaşık 10 yolcunun da hafif şekilde yaralandığı ve ayakta tedavilerinin yapıldığı öğrenildi .

Kazaya neden olduğu iddia edilen otobüs sürücüsü Hasan Fahri Kol ise Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı . Polis , olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor .