Polis Kesik Bacak İçin Kayıp Aileleriyle Görüşüyor

Bursa'da iki gün önce çöp konteynırında bulunan ojeli bir çift bacağın kime ait olduğunu belirlemek için her yolu deneyen polis, son çare olarak kayıp kişilerin aileleriyle görüşmelere başladı.

Edinilen bilgiye göre 2 gün önce merkez Nilüfer ilçesine bağlı Konak Mahallesi üzerindeki çöp konteynırına bırakılan bir çift ojeli bacakla alakalı polis alarma geçti. Ekipler, Konak Mahallesi'ndeki tüm çöp konteynırlarını tek tek incelendi. Poşeti çöpe kimin tarafından atıldığının belirlenmesi için çevredeki tüm güvenlik kameraları da mercek altına alındı.
Adli Tıp Kurumu'nda incelenen bir çift bacağın yapılı bir bayana ait olduğu belirlendi. Kesiklerin büyük bir titizlikle yapılması kafalarda soru işareti oluşturdu. Bir ameliyat sonucu kesilmiş olabileceği ihtimali üzerine, özel ve devlet hastanelerindeki tüm bacak ameliyatları incelendi. Fakat son zamanlarda şehirde bu tür hiçbir ameliyatın gerçekleştirilmediği ortaya çıktı.
Bacakların kime ait olduğunu belirlemek için her yolu deneyen polisler, son çare olarak kayıp olan kişilerin aileleriyle görüşmeye başladı. Soruşturma büyük bir titizlilikle sürdürülüyor.
40 numara olan kesik bacakların kilolu bir bayana ait olduğu, bacakların muntazam bir şekilde kesildiği belirtildi.