Muhtarlardan Vali Musa Çolak'a ziyaret

Siirt'e bağlı Kurtalan İlçesinde görev yapan Köy Muhtarları toplu halde Vali Musa Çolak 'ı ziyaret etti.Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret

  Siirt ' e bağlı Kurtalan İlçesinde görev yapan Köy Muhtarları toplu halde Vali Musa Çolak ' ı ziyaret etti . Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette , Vali Çolak , ziyarete gelen bütün muhtarlarla tokalaşarak , tek tek tanıştı . Ziyaretten çok memnun olduğunu söyledi .

Söz hakkı almak isteyen muhtarların ortak sıkıntısı eğitim , içme suyu , yol , elektrik , sağlık oldu .

İlçe gezilerinde Köyleri de gezeceğini ifade eden Vali Çolak , kendisine iletilen sorunların mutlaka incelemeye alınacağını ve en kısa sürede devletin imkânları dâhilinde çözüm getirilmesi için çalışma yapılacağını söyledi .

Çolak , " Sizlerden tek istediğim , milli birlik ve beraberliğimizi bozmadan kardeşçe hep birlikte yaşamamızdır . Aranıza fitne ve nifak tohumlarının yeşermesine asla müsaade etmeyin . Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne , dirliğine yönelik her türlü yıkıcı bölücü unsurları barındırmayın . Terörü kullanan , onu himaye eden ve destek verenler , hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaklardır , Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür , İlelebet yaşayacaktır . Bizler birlik ve beraber oldukça kimse bizi bölemez " , Devletimizin , milletimizin huzur ve güvenini bozan dış mihrakların , hain bölücü unsurların oyununa asla gelmemeliyiz . " diye konuştu .