Doğum Gününü Yoğun Bakım Geçiren Kardeşine Çarpıp Kaçanları Arıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde altı gün önce bir aracın çarpıp kaçtığı kaza sonucu ağır yaralandığı ve 30

Doğum Gününü Yoğun Bakım Geçiren Kardeşine Çarpıp Kaçanları Arıyor
Muğla'nın Bodrum ilçesinde altı gün önce bir aracın çarpıp kaçtığı kaza sonucu ağır yaralandığı ve 30.yaşına kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde girdiği belirtilen Özgür Çimen'in polis memuru ağabeyi ve diğer yakınları, kazaya karışan söz konusu aracın bulunması için seferber oldu.
Edinilen bilgiye göre, 21 Temmuz 2010 günü saat 04.30 sıralarında meydana geldiği belirtilen kazada, Turgutreis caddesinde 48 UM 185 plakalı motosikleti ile seyir halinde olan Özgür Çimen'e, dört yol ağzında sağ taraftaki yoldan çıkış yapan plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşen Özgür Çimen ağır yaralandı. Kasksız olduğu, kaza sonucu kafa travması bulunduğu ve beyin kanaması geçirdiği belirtilen Özgür Çimen'in geçirdiği trafik kazası ile
ilgili görgü tanıklarının plakası tespit edilmeyen aracın, kazaya karışarak olay yerinden kaçtığını bildirdikleri öğrenildi. Özgür Çimen Bursa'nın Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen polis memuru ağabeyi Mestan Çimen (35) ve ailesinden bazı yakınları hastane bahçesinde ve yoğun bakım ünitesi önünde yaralı yakınlarından gelecek iyi haberi bekliyor. Bu arada kazaya karışan söz konusu aracı bulunacağına inandıklarını belirtirken, kendileri de kazanın yaşandığı bölgede olayla ilgili
bir ip ucuna ulaşmaya çalışıyor.
Kaza mahallinin yakınlarında bir gıda firmasının deposunda çalıştığı öğrenilen ve işyerine kısa bir mesafe kala kaza geçiren Özgür Çimen'in babası Ali Çimen (63) "Oğluma çarpanların bulunmasını istiyorum. Oğlumun doğum günü. Biz onu hastanede bekliyoruz" dedi.
Yaralı ile amca çocukları olduğunu söyleyen ve onunla yaşta olan Rüştü Çimen ise "Görgü tanıkları çarpan aracın kaçtığını söyledi. Plakasını alamamışlar. Sadece 34 plakalı olduğunu görmüşler" diye konuştu.
Özgür Çimen'in polis memuru olan ağabeyi Mestan Çimen'de "Doğum gününde onu yoğun bakımın önünde beklemek çok acı bir şey. Çarpıp kaçanlar eninde sonunda bulunacaktır. Ben buna inanıyorum" diye konuştu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmada görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, çevredeki mobese kameralarını incelemeye aldı. Ayrıca olayın yaşandığı bölgede özel işletmelerin güvenlik kamerası kayıtlarının araştırıldığı öğrenilirken, söz konusu araç henüz tespit edilemedi.