Define Aradıkları Kuyu Mezarları Oldu

Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Subaşı köyünde define aramak için 9 metre derinliğinde bir kuyuya inen 2 kişi kuyuda bulunan zehirli gaz nedeni ile hayatlarını kaybettiler.

Define Aradıkları Kuyu Mezarları Oldu
Akçakoca ilçesine bağlı Subaşı köyü kırsalında define olduğu duyumunu alan 4 kişi belirledikleri alana giderek define aramaya başladılar. Definecilerden Ali Ç. ile Yaşar K. gözcülük yapmak için dışarıda beklerken soy isimleri tespit edilemeyen Seyhan ve Halil isimli iki definecisi ise yarım metre çapında 9 metre derinliğindeki kuyuya indiler. Kuyu içinde jeneratör çalıştıran iki kişi aynı zamanda kuyunun içinde bulunan zehirli gazı da solumaları nedeni ile oksijensiz kaldılar. Kuyunun başında gözcülük
yapmak için bekleyen Yaşar K.'nın jandarmaya haber vermesi ile olay yerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Akçakoca Jandarma Komutanlığı ve Düzce 112 Acil Servis ekipleri kurtarma çalışmalarına başladılar. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kuyuya inerek içerde bulunan iki şahsı ip yardımı ile dışarı çıkardılar. Dışarıda bekleyen 112 Acil Servis ekipleri içerden çıkarılan yaralılara müdahale etseler de her iki şahıs hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.