Finansbank'tan 'Sözünüze Bedava Netbook Ve 3g Modem' Kampanyası

Finansbank, yatırımlarını Finansbank Yatırım Fonları'nda değerlendirme sözü veren müşterilerine, netbook ve 3G modem hediye ediyor.

Finansbank'tan 'Sözünüze Bedava Netbook Ve 3g Modem' Kampanyası
Finansbank'tan verilen bilgiye göre banka, her an her yerde piyasalara bağlı kalmak isteyen yatırımcılara, "Sözünüze Bedava Netbook ve 3G Modem" kampanyası ile özel avantajlar sunuyor. Yatırımlarını Finansbank Yatırım Fonları'nda değerlendirme sözü veren müşteriler, netbook ve 3G modem kazanıyor. 15 Ekim tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında, yatırım fonu bakiyesini, bir önceki ayki ortalama yatırım fonu bakiyesine göre 30 bin TL arttırma ve bir sene boyunca hesabında ortalama 30 bin TL yatırım fonu
bakiyesi bulundurma sözü veren yatırımcılar, anında netbook kazanıyor. Yatırım fonu bakiyesini, bir önceki ayki ortalama yatırım fonu bakiyesine göre 15 bin TL arttırma ve bir sene boyunca hesabında ortalama 15 bin TL yatırım fonu bakiyesi bulundurma sözü veren yatırımcılara ise Turkcell'den 1 yıl boyunca aylık 1 GB internet paketi yüklü 3G modem hediye ediliyor.
Kampanyaya katılım Finansbank şubelerinden yapılabiliyor.
(SB-SB-E)