Muş'ta şehit olan komando er: Göreve çıkacağım, 15 güne kadar gelemem

Muş merkeze bağlı Yaygın beldesi Boğulan Geçidi'nde devriye görevi yaparken, silahı kazayla ateş alarak şehit düşen jandarma komando er Serdar Açık'ın

Muş merkeze bağlı Yaygın beldesi Boğulan Geçidi'nde devriye görevi yaparken, silahı kazayla ateş alarak şehit düşen jandarma komando er Serdar Açık'ın Osmaniye'deki baba ocağına ateş düştü.

Aileye, Serdar Açık'ın ölüm haberini Düziçi Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Güven, Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Önal ve Düziçi Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Topal birlikte verdi.

Acı haberi alan yakınları ise Düziçi ilçesi Yarbaşı beldesindeki baba ocağına akın etti. Oğullarının ölüm haberini almasıyla fenalık geçiren Devlet Üretme Çiftliği'nden kısa süre önce emekli olan babası Bekir Açık (56) ile ev hanımı annesi Tezcan Açık (50)'a ilk müdahaleyi 112 acil servis ekipleri yaptı.

Bu arada Serdar Açık'ın son olarak akşam ailesi ile görüştüğü ve babasına 'Ben göreve çıkacağım. 15 güne kadar gelemem. Hesabıma para yatırın.' dediği öğrenildi. Hesabına yatan parayı çekemeden hayatını kaybeden Serdar Açık'ın bir kız kardeşi olduğu öğrenildi.