Mhp Genel Başkanı Bahçeli Karasu Festivaline Katılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan hafta sonu yapılacak olan Karasu Festivaline MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin katılacağını belirtti.

Parti binasında ilçe başkanları ve parti il seçim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, "Karasu ilçemizde 24 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan festivale Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli katılacaktır. Genel Başkanımız burada ve diğer ilçelerimiz de halkımız ile bir araya gelecek. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 29 Mart seçimlerinde Karasulu vatandaşlarımızın MHP'ye gösterdikleri ilgiye teşekkür edecek. Bu ziyaretinde miting olmayacak. Genel başkanımız sadece vatandaşlarımız ile sohbet edecek"dedi
"Karış Karış Sakarya" programının 3'üncü etabının Ağustos ayının ilk haftasında yapılacağın belirten Erdoğan, "Ülkemizde bir referandum yapılacaktır. Bu referandumda niçin hayır oyu kullanacağımızı vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz. Bunun için Sakarya merkez ilçelerine milletvekillilerimiz gelecektir. İl ve ilçe teşkilatlarımız olarak Ramazan ayı boyunca çalışmalarımızı tüm hızımızla devam edeceğiz" diye konuştu.
Erdoğan, AK Parti'nin MHP tabanını etkilemek için psikolojik baskı yaptığını ileri sürerek, "AK Partililer bizim tabanımıza etkilemek için psikolojik baskı yapıyor. Onlar ilk başta kendi tabanına baksınlar. Kısacası tabansız olanlar kendilerine baksınlar" dedi.