Avrupa Konutları'nın Yaratıcısı Süleyman Çetinsaya'ya Tbmm Üstün Hizmet Ödülü

Avrupa Konutları markasıyla inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Artaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 'TBMM Üstün Hizmet Ödülü'nün sahibi oldu.

Avrupa Konutları'nın Yaratıcısı Süleyman Çetinsaya'ya Tbmm Üstün Hizmet Ödülü
Avrupa Konutları markasıyla inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Artaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'ya Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından üstün hizmet ödülü verildi. Ödül, 2006 yılından buyana TBMM tarafından Türkiye'nin gelişimine, tanıtımına, halkın refahına, eğitimine ve sosyal gelişimine, ulusal ve uluslararası düzeyde hizmetlerde bulunanlara sunuluyor. AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel tarafından aday gösterilen, Süleyman Çetinsaya ödülünü 15 Temmuz'da Meclis binasında düzenlenen törenle aldı.
Ödüllerin kendisi için bir amaç değil araç olduğunu belirten Süleyman Çetinsaya, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk insanına iş yaratmaya ve sosyal sorumluluk projelerini sürdürmeye devam edeceğini söyledi.
TBMM Hizmet Ödülü aslında Çetinsaya'nın aldığı ne ilk ne de son ödül. Yaptığı çalışmalarla sayısız ödüller alan Çetinsaya son olarak 29 Mayıs'ta, Avrupa Konutları markasıyla 2010 AB Kalite Ödülü'nün sahibi olmuştu. Artaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, iş dünyasında yaptığı konutları zamanında ve sorunsuz teslim etmesiyle tanınıyor. 'Avrupa Konutları' markası altında beş yılda 1 milyon metrekare yaşam alanıyla 5 bini aşkın konut inşa eden Süleyman Çetinsaya, müşterilerine sadece ev değil konforlu bir yaşam da sunuyor. Sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çeken Çetinsaya, bugüne kadar Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi, Erciyes Üniversitesi Deneysel Araştırma Labaratuvarı, Melikşah Üniversitesi Sosyal Tesisleri, Kayseri Kızılay Kan Merkezi, Halkalı Hacı Ömer Çetinsaya Camii, TOKİ Avrupa Konutları İlköğretim Okulu, Avrupa Konutları Sağlık Ocağı ve Avrupa Konutları TEM Camii inşaatlarını da tamamlayarak halkın hizmetine sundu.